Days gone pc için çıkacakmı?


DAYS GONE

Days Gone, Sony’nin stüdyoları tarafından PlayStation 4 özel oyunu olarak geliştirildi. Sonuç olarak şu anda sadece PlayStation 4’te oynanabilen oyunun önümüzdeki süreçte de böyle kalacağı tahmin ediliyor. Yakın bir gelecekte PC için çıkması beklenmese de bu durumun ileride tersine dönmesi mümkün.

Sony ve PlayStation için rakip olarak kabul edildiğinden dolayı Days Gone’ın Xbox ve Nintendo için çıkış yapması ihtimaller dahilinde değil. Ancak hiçbir konsol üreticisi PC’yi bir rakip olarak görmediğinden dolayı eskiden konsola özel üretilen oyunlar sırasıyla PC için oynanabilir hale getiriliyor.




Days Gone, Sony tarafından özel bir oyun olarak geliştirildiği için PC yayın sürecinin olağan bir şekilde gelişmesini beklemek gerçekçi değil. Gerçekleşmesi en olası senaryo olarak, Sony’nin Days Gone oyununu PlayStation Now platformu aracılığıyla PC’ye getirebileceği düşünülüyor. Bloodborne gibi büyük PS4 özel oyunlarından biri PlayStation Now’da yerini aldığından dolayı Days Gone için de bunun gerçekleşmesini bekleyebiliriz.
Days Gone’ın PC’ye gelme olasılığı bulunsa da bunun yakın zamanda gerçekleşmeyeceğini unutmayın. Eğer oyunu hemen oynamak istiyorsanız şu an için tek seçeneğiniz bir PS4 edinmek.



Yorumlar